Sommaren är snart slut..

Sommaren är snart slut och de är fan hemskt.... Vf går sommaren alltid så jävla snabbt?! Men denna sommaren har ändå varit en av dom allra bästa även om vädret inte varit super direkt. Tänkte vissa liten bilder från sommaren. Tänk att nästa sommar är mitt sista sommarlov!


When i held ya

Hejhej! Förlåt för att jag bloggar så kasst men tiden finns inte där riktigt. Igår kom jag hem från Öland, de va roligare än vad jag förställt mig. Bada , sola , festa , chilla , äta , typ bara de jag gjort! Igår kom jag hem vid 4-5 tiden så hoppade direkt in i duschen sen vidare mot förfest i vik sen vidare till kulla! Roligt rolig kväll faktiskt , idag vaknade jag bredvid Ellen! Så idag har vi bara chillat och sunkat sönder. hoppas ni har en bra sommar! De kan jag säga er att jag har , bästa någonsin.


Snabb liten semester.

Hejhej! Då är jag tillbaka igen. Idag på en timme från att ligga och titta på tv till att plötsligt sitta i en bil med husvagn påväg till Öland. Verkligen Inte planerat. Så nu är vi påväg till öland jag och min familj. Haft sällskap med sig hade dock inte suttit fel. Rätt Bull att umgås enbart med mina bröder på 10-11 år. De verkar som vi ska sova där tillsammans med en annan familj! På söndag är man äntligen hemma igen , lagom till kulla(Y Kommer nog fler inlägg denna vecka om de är bra internet där! Ha de fint.


Döda mig

Döda mig långsamt.. Somnade äntligen klockan 3 och att sen bli väckt klockan 5 är rätt sunkit.. Jag kan sova och stå liksom...-.-! Ush jag vill SOVA!


Sömnproblem

USH hatar känslan när man verkligen vill sova men inte kan... Känna att om jag inte somnar snart kommer hela dagen imorgon gå åt helvete! Min mobil dör när som ... Puss


Dåligt med uppdatering? JA!

Haha pinsamt läge men har verkligen inte haft tid och lust att blogga. För de första har jag min blogg för att kunna spara massa minnen, typ en dagbok fast inte så invecklad och känslig. Och för de andra skriver jag inte för att få läsare även om de verkligen är kul så är de ändå inte därför jag skriver här. Idag tänkte jag göra en sammanfattning av vad jag gjort på sista tiden. Jag har spenderat väldigt mycket tid med Carro, även tränat min häst en del , och en del fester! Typ de jag gör /gjort! Rätt hemskt att man kan glida ifrån folk på 2 SEK.. Och sedan känna hur svårt och jobbigt de ska bli att träffas igen ! Eftersom så mycket har hänt och den personen inte varit med mig om de. Hoppas på att kunna få in lite bilder i detta inlägg, snacka om att blogg.se har en riktigt DÅLIG app!!! USH.. Puss!